Nederlands/Belgies succesvol weekend in Frankrijk

snappen jullie het nog ?? afgelopen weekend stond ons jaarlijkse uitje weer gepland, dé show op Briard gebied de "nationale elevage" ditmaal wederom bij Lion in de buurt.. Donderdag gingen we al richting Frankrijk om op ons dooie gemakje vrijdagmiddag aan te komen op de camping. Karen-An en Myrtille met hondjes Juno en Jasco  en Yvonne En Luna met Sammy waren ook van de partij. Luc en Iris met Aquino en Kadizz kwamen even gezellig borrelen.. zaterdag waren de meiden aan de beurt, Mirthe behaalde een prachtige zeer goed, Luna behaalde ook een zeer goed. Zusje Gioia behaalde een uitmuntend en Kadizz (dochter van onze Aquino) werd geselecteerd!! wauw, wat een prestatie !! super blij waren we met deze prachtige uitslagen! En we hebben dat met zijn alle gevierd bij het avondmaal wat georganiseerd was door de franse club.. met natuurlijk (voor sommige) met iets te veel sangria.. Zondag waren de reuen aan de beurt... Juno (zoon Camelot) was met zijn 16 maanden ingeschreven in de tussenklas en Aquino was met zijn 10+ jaar ingeschreven in de veteranen klas.. Ik showde Juno en hij was in zo'n goede bui dat hij zich perfect showde!! Dat bekoorde de keurmeester ook want ik mocht door naar de eindring!?!

Na even een relax moment gehad te hebben stonden Juno en ik in de eindring tussen werkelijk prachtige reuen die veel ouder en dus mooiere vachten hadden. Ik dacht nog, nou we lopen een rondje en dan eruit... maar nee! het was ineens de beurt aan Juno om zich van zijn beste kant te laten zien bij de keurmeesters.. en we mochten een rondje lopen.. de keurmeester die hem in de ochtend had gekeurd riep nog tegen mij "please do your best!!"....... en hij was door ! ook geselecteerd! wauw!

Toen was het eindelijk de beurt aan Aquino in de veteranen ring.. een prachtig ere rondje lopen voor al zijn prachtige behaalde resultaten, veel op werkgebied, wat een prachthond, met prachtige baasjes.. kortom een pracht team.. Bedankt allemaal voor jullie aanwezigheid, ik heb een top weekend achter de rug mede dankzij jullie !

En bij thuiskomst zie je dat de pups weer zo enorm gegroeid zijn! Ze spelen weer wat meer, zoeken wat meer contact met je, rennen zelfs al achter een balletje aan, aankomende vrijdag alweer 5 weken!

 

Myrthe en ikke