NieuwsBlog

Mazzle

Wat leuke foto's mogen ontvangen van Mazzle, dochter van Myrthe en Juno geboren op 25 September 2016, 8 maanden alweer !

Survival 2017

Het was weer een super geslaagd weekend met leuke mensen en leuke honden... En na het zien van de foto's ? Need i say more ?

Alle pupjes fijn bij hun baasjes..

Nadat Nina Simone naar Italië , Nayia naar Engeland en Navarone als laatste afgelopen woensdag naar de USA te zijn verhuisd, is hier de rust weer terug gekeerd. Nu genieten van Muis en van Nena die om de hoek woont !

Al van een aantal pupjes uit dit nest wat foto's mogen ontvangen, waar ik altijd super blij mee ben!

 

NOVA

UEBB 2017

Afgelopen weekend was ik met Sammy en zijn baasje Yvonne samen met Muis en Nena naar België afgereisd om deel te nemen aan de UEBB. In een heerlijk hotel zaten we, heerlijk gegeten en mooie wandelingen in de mooie tuin. Op zaterdag was de UEBB show , Nena en Muis zette hun beste beentje voor en Muis werd 4e en Nena werd 4e in de Babyklas, Sammy had het erg moeilijk in zijn grote klas en kreeg een onverdiende ZG. Op zondag was de selectie van de Belgiese club, Sammy liep een prachtige karaktertest van 20/20 punten en behaalde de titel selectionee! Super trots zijn we op onze rakkers !