NieuwsBlog

fauve reutjes beschikbaar

Het gaat goed met de puppen, inmiddels zijn ze ruim 5 weken oud en groeien ze goed. Ze zijn nu al 2 keer ontwormd, eten nu 4 keer per dag gewelde brokjes en zijn al even buiten geweest. A.s vrijdag worden ze onderzocht door de dierenarts en krijgen ze hun 6 weken enting. Er zijn op dit moment nog 2 fauve reutjes die een leuk baasje zoeken. bij interesse mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Het 16 tal..

De pups doen het héél goed! oortjes en oogjes open, de eerste stapjes worden al gezet. De eerste wormkuur hebben ze gehad en eind van de week krijgen ze hun eerste "vaste" maaltijd al... time flies when your having fun !

weekje verder..

We zijn nu bijna een week verder en het gaat goed met de pupjes, héél goed zelfs... Zowel Myrthe als Luna zijn super moedertjes en zorgen er voor dat ik maar 1 keer per dag hoef bij te voeden. Niet omdat de pupjes het zo nodig hebben, meer om de mama's iets te verlichten. De pupjes komen goed aan en hebben hun geboorte gewicht allemaal ruim verdubbeld. Morgen eerste foto sessie ...

pupje van Myrthe.. 

Pups van Luna en Myrthe

De pupjes van Luna en Myrthe zijn geboren. De pupjes van Myrthe & Khedive du Bohemien zijn zwart en zwart geboren grijs. De pupjes van Luna & Idole Blond van de Hoolhoeve zijn Fauve. Er zijn van beide nestjes nog pups beschikbaar. Mocht u interesse hebben in een pupje neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op. Het contact formulier werkt niet bij de contact pagina.